Roos is geboren en getogen in Breda.

Na haar stageperiode bij Breda West PMC, is zij gestart als fitness instructrice in de avonden. Sinds 2017 is Roos werkzaam als fulltime fysiotherapeut bij Breda West PMC.

Roos: Ik houd mij vooral bezig met orthopedische klachten en zie ik ook veel nek- en rug klachten en ben ik onderdeel van het ‘COPD-team bij Breda West PMC’.

Ik heb de cursus ‘Echografie’ afgerond vooral als aanvulling op mijn onderzoek. Met echografie kun je als het ware in het lichaam kijken. Op deze manier hoop ik nog meer kwaliteit te kunnen bieden tijdens de behandeling van jouw klachten en om de behandeling zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de gestelde doelen.

Tijdens mijn behandelingen probeer ik zo actief mogelijk met de patiënt aan de slag te gaan. Ik vind het belangrijk om de patiënt zo snel mogelijk van de klachten af te helpen, maar daarnaast vind ik het ook van belang om te kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat de klachten niet terugkomen.  De samenwerking tussen patiënt en therapeut staat bij mij voorop.

Ik woon in Breda samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig fitness, hardlopen, paardrijden en sociale activiteiten ondernemen met mijn familie en vrienden”.
Naast het serieuze deel van de therapie ben ik ook altijd in voor een goeie mop. Een leuke sfeer tijdens werk met collega’s en patiënten vind ik heel belangrijk.

BIG nummer : 99922732904